|
|
|
»
Stiri » Gama speciala Arpis

Gama speciala Arpis

A venit momentul sa dezvaluim o gama speciala de produse marca Arpis, o gama de suflet pentru noi, ce reflecta o parte a valorilor in care noi credem.

Pentru ca zambetul este fara indoiala gestul uman cu cea mai puternica componenta emotionala iar el denota placere, fericire sau apropiere, avem speranta ca vom reusi sa transmitem aceste lucruri, bucurandu-va de  aceleasi produse de o calitate incontestabila, un 10% extra oferit gratuit si un design inedit. Editia limitata Arpis, se lanseaza in preajma sarbatorilor de Paste, prilej de reuniune in cadrul multor familii de pretutindeni.

Ideea de la care am pornit in realizarea noii game este aceea ca fericirea si starea de bine trebuie sa fie nelipsite in fiecare zi, ora sau clipa pe care o traim, cu atat mai mult in sanul familiei.

Asadar, acestea sunt valorile pe care ne-am bazat cand am creat Gama Speciala Arpis, zambete si familie, intr-un un pachet complet format din produsele de baza aflate sub umbrela brandului Arpis – faina de malai, faina din grau 000 si gris, toate intr-un ambalaj dedicat, care doreste sa ne aduca aminte ce e cu adevarat important – fericirea alaturi de cei dragi