|
|
|
»
Stiri » Concurs de gatit - Reteta preferata

Concurs de gatit - Reteta preferata

Toti cei pasionati de gatit, care au o reteta preferata cu multe sanse de a fi apreciata de prieteni in mediul online, pot castiga o vacanta de doua persoane la Roma daca participa la concursul de gatit "Reteta preferata", organizat de Arpis si Acasa.ro.

Cum internetul a devenit cel mai nou mediu de etalare a talentelor gastronomice diverse, Arpis si Acasa.ro lanseaza concursul de gatit Reteta preferata, o ocazie excelenta de a pleca gratis intr-o excursie superba in capitala Italiei, Roma, prin intermediul agentiei Help Travel. Premiul, vacanta romantica pentru doua persoane pe plaiurile italienesti, include transportul cu avionul si taxele aferente si 3 nopti cazare la un hotel de 3 stele, in perioada 1 iunie - 25 decembrie 2013.


Conditiile de participare la concursul "Reteta preferata"

Pentru a participa la concursul "Reteta preferata", concurentii trebuie sa intre pe Acasa.ro, in pagina speciala a concursului si sa se inscrie in cursa pentru marele premiu, in perioada 25.04.2013 - 25.05.2013.

Urmatorul pas presupune postarea unei retete preferate in pagina de concurs si distribuirea ei pe retelele de socializare, pentru a primi cat mai multe voturi. O conditie importanta este ca retetele sa contina cel putin unul din produsele traditionale Arpis, brand premium pe piata romaneasca de morarit.


Acordarea premiului in cadrul concursului "Reteta preferata"

Concursul de gatit "Reteta preferata" il va desemna castigator pe acel participant cu cele mai multe voturi acumulate pentru reteta sa, in data de 27 mai 2013. In urma anuntului oficial, castigatorul trebuie sa raspunda in maximum 4 zile calendaristice de la data primirii e-mail-ului cu instiintarea castigului, ca apoi sa intre posesia premiului prin simpla prezentare a buletinului.

Premiul este oferit de catre Agentia Help Travel si consta intr-o excursie de vis la Roma, pentru doua persoane, in urmatoarele conditii:
 

  • transport cu avionul (cursa, bagaj mana, taxe de aeroport si check-in online incluse)
  • 3 nopti cazare pentru 2 persoane la un hotel de 3 stele
  • perioada de calatorie: 1 iunie - 25 decembrie 2013