Despre noi

Produse 100% naturale pentru un stil de viață mai sănătos

sammills despre comanie fabrica min

Misiunea Noastră

Produse Sănătoase pentru o Dietă Echilibrată

Suntem o echipă unită și împărtășim o viziune comună: susținerea unui stil de viață cât mai sănătos. Produsele noastre sunt dedicate celor care sunt atenți la dieta lor, vor să își crească aportul de proteine sau fibre, au sensibilitate la gluten, sau vor să se bucure de beneficiile produselor noastre.

Viziunea noastră

Ne-am început activitatea din pasiune pentru morărit. Din 2007 ne-am concentrat și pe producția pastelor într-un mediu dedicat fără gluten, îmbrățișând inovația și tehnologiile de ultimă oră pentru a produce alimente din cele mai bune ingrediente nemodificate genetic, fără aditivi sau chimicale.

Fiecare produs trece prin laboratorul nostru intern, unde este testat și monitorizat pentru a ne asigura că primești tot ce e mai bun. Alegem cele mai bune materii prime, pe care le prelucrăm cu grijă la moara companiei și le transformăm în paste în fabrica noastră din Satu Mare.

sammills despre companie min

Povestea Sam Mills

calendar sammils about

1994

Povestea începe aici

Sam Mills ia naștere din respect pentru tradiție în 1994, iar în 1996 inaugurăm prima moară de porumb. Morăritul a rămas și astăzi principala noastră activitate.

calendar sammils about

2000

Ne extindem

Prin investiții în tehnologizare și inovație, reușim să ne creștem semnificativ capacitatea de producție, de la 1-2 tone pe zi la peste 120 de tone pe zi.

calendar sammils about

2005

Inaugurăm moara de grâu

Achiziționăm o moară de grâu pentru a ne extinde gama de făină, în timp ce moara de porumb Sam Mills se remarcă în regiune pentru complexitatea sa.

calendar sammils about

2007

Primele paste fără gluten

Fabricăm primele paste fără gluten din porumb sub numele Sam Mills, din dorința de a aduce pe piață produse mai sănătoase, de cea mai bună calitate.

calendar sammils about

2008

Creștem capacitatea de producție

Prin investiții în tehnologii de ultimă oră, devenim cea mai mare moară de porumb din estul Europei, cu o capacitate de producție de 500 tone pe lună.

calendar sammils about

2010

Ajungem peste hotare

Devenim primul producător român de paste fără gluten care își duce produsele în SUA. Investim într-o nouă fabrică de paste fără gluten, mărind astfel producția.

calendar sammils about

2018

Noi rețete, noi sortimente de paste

Extindem gama de produse fără gluten pentru a ne îndruma clienții către un stil de viață mai sănătos cu paste din Leguminoase.

calendar sammils about

2023

O nouă identitate, o nouă viziune

Începem anul cu o nouă identitate de brand, care reflectă angajamentul nostru de a produce cele mai bune paste fără gluten, doar cu ingrediente naturale.

Sam Mills

Certificare și Recunoaștere Internațională

Fabrica de paste este dedicata exclusiv producției de paste fără gluten, cu o capacitate totală de 14,000 de tone de paste pe an. Pastele noastre pot fi savurate în peste 40 de țări și 6 continente.

Produsele noastre sunt atent testate și analizate pentru a ne asigura că atingem cele mai înalte standarde. Garantăm calitatea produselor noastre prin următoarele certificări:

Green Pea Penne
sammills certifications 1

IFS Foods

Produs certificat pentru calitate și siguranță alimentară

Află Mai Multe

sammills certifications 6

BRCS

Produs certificat pentru calitate și siguranță alimentară

Află Mai Multe

vegan cert icon sammills

V-Label

Produs certificat vegan și vegetarian

Află Mai Multe

sammills certifications 5

OK Kosher

Produs certificat Kosher

Află Mai Multe

sammills certifications 4

Beyond Celiac

Produs certificat fără gluten

Află Mai Multe

about crossed grain certification sammills

Crossed Grain

Produs certificat fără gluten

Află Mai Multe

sammills certifications 2

Non GMO

Produs fără organisme modificate genetic

Află Mai Multe

Prezență Globală

sammills total sales ro 1
sammills total sales ro 2

sammills home certifications 2 IFS Foods

Produs certificat pentru calitate și siguranță alimentară.

IFS Foods este un standard recunoscut internațional privind calitatea și siguranța produselor alimentare și a proceselor de fabricație, aplicat producătorilor alimentari. Acesta stabilește criterii pentru întregul lanț de aprovizionare cu alimente, asigurându-se că producătorii respectă cerințe stricte în ceea ce privește siguranța alimentară, managementul calității și conformitatea cu reglementări.

sammills home certifications 1 BRCS

Produs certificat pentru calitate și siguranță alimentară

Standardul internațional BRC atestă calitatea, conformitatea legală şi siguranţa produselor alimentare prin certificarea sistemelor de HACCP, igienă, management al calității și bune practici de fabricație. Certificarea BRC este recunoscută la nivel mondial și este adesea o cerință pentru furnizorii marilor retaileri. Aceasta demonstrează o dedicare pentru furnizarea de produse sigure și conforme.

vegan cert sammills V-Label

Produs certificat vegan și vegetarian

V-Label este o certificare europeană recunoscută internațional, pentru etichetarea produselor și serviciilor vegane și vegetariene. Certificarea V-label se aliniază la cererea tot mai mare de produse pe bază de plante, indicând faptul că produsele nu conțin ingrediente de origine animală, ceea ce le face potrivite pentru vegetarieni și vegani.

sammills home certifications 3 OK Kosher

Produs certificat Kosher

OK Kosher este un standard de calitate recunoscut internațional care certifică siguranța alimentară, respectând reglementările Kosher utilizate în anumite regiuni ale lumii. Cu certificarea OK Kosher, consumatorii sunt asigurați că produsele pe care le consumă îndeplinesc cerințele stricte ale legilor dietetice kosher.

sammills home certifications 4 Beyond Celiac

Produs certificat fără gluten

Certificarea Beyond Celiac este oferită de cea mai mare Asociație gluten-free din SUA și atestă utilizarea unui sistem de management al glutenului în procesul fabricației care rezultă într-un produs fără gluten. Această certificare este deosebit de relevantă pentru cei care suferă de boala celiacă sau de sensibilitate la gluten, oferind consumatorilor o opțiune sigură fără gluten.

Crossed Grain Certification SamMills Crossed Grain

Produs certificat fără gluten

Crossed Grain (Spicul Tăiat) este un simbol recunoscut internațional care certifică respectarea unor standarde stricte fără gluten în procesul de producție. Certificarea garantează consumatorilor că un produs procesat nu conține gluten și poate fi consumat în siguranță de către persoane cu boala celiacă sau care au nevoie să urmeze o dietă fără gluten din motive medicale.

sammills home certifications 6 Non-GMO

Produs fără organisme modificate genetic

NON-GMO este o certificare internațională care atestă că un aliment este produs fără inginerie genetică și ingredientele sale nu sunt derivate din organisme modificate genetic (OMG). Certificarea Non-GMO este importantă pentru consumatorii care sunt îngrijorați de impactul potențial al ingredientelor modificate genetic asupra sănătății și mediului.