|
|
|
»
Retete » Panna Cotta cu fructe de padure

Panna Cotta cu fructe de padure

Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si DeKassa. in noiembrie, Restaurantul partener al proiectului este Cucina di Eleni.
 
Reteta mediteraneana ”Panna Cotta cu fructe de padure” a fost oferita si preparata de Cucina di Eleni si poate fi degustata zilnic la restaurantul cu specific mediteranean si italian din str. Stefan Mihaileanu nr. 35, Bucuresti.
 
Panna Cotta este un desert mediteranean preparat in Italia, Franta si Grecia.

Ingrediente:

·         smantana dulce
·         lapte
·         zahar
·         1 baton de vanilie
·         putin sos de fructe de padure
 
Mod de preparare:

Se incalzesc intr-o cratita Dekassa smantana, laptele, zaharul si batonul de vanilie.
 
Apoi se adauga putina gelatina si se toarna compozitia in forme.
 
Dupa intarire, se tine la rece si se serveste cu sos din fructe de padure.