|
|
|
»
Retete » Fondue de branza

Fondue de branza

Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis. In iunie, Restaurantul partener al proiectului este Restaurant Tirol.
 
Reteta tiroleza a fost oferita si preparata de Restaurantul Tirol Sinaia si poate fi degustata zilnic la restaurantul din cadrul hotelului International din Sinaia.

Ingrediente:
  • Morcovi cruzi
  • Cartofi fierti
  • Paine neagra din faina Arpis
  • Vin alb dulce
  • Svaiter
  • Piper alb
  • Usturoi
 
Mod de preparare:

Un vas special se unge cu usturoi si se lasa la incins. Se adauga vin, piper alb si apoi, treptat, svaiter.
 
Se amesteca pana ce svaiterul se omogenizeaza si se topeste.
 
Mod de servire
Se serveste direct in vasul in care a fost preparat, la cald, cu morcovi, cartofi fierti si paine neagra din faina Arpis.