|
|
|
»
Retete » Cotletele de miel prajite

Cotletele de miel prajite

Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si DeKassa. in noiembrie, Restaurantul partener al proiectului este Cucina di Eleni.
 
Reteta mediteraneana ”Cotletele de miel prajite” a fost oferita si preparata de Cucina di Eleni si poate fi degustata zilnic la restaurantul cu specific mediteranean si italian din str. stefan Mihaileanu nr. 35, Bucuresti.

Ingrediente:

·         cotletele de miel 
·         ulei Arpis
·         rosii cherry
·         sare
·         piper
·         sos din fructe de padure
 
Mod de preparare:

Se ung cotletelele cu ulei Arpis.
 
Se pun pe gratarul incins, se intorc, se adauga sare si piper.
 
Mod de servire:

Se servesc cu sos din fructe de padure si rosii cherry.