despre noi

Arpis - Profesionisti prin excelenta

Arpis este un brand 100% românesc, cu o notorietate pe piața de morărit de peste 20 de ani. Gama de produse Arpis este fabricată într-un sistem de management al calității, care și câștigat, de-a lungul timpului, încrederea consumatorilor ajungând în poziția de lider al pieței de morărit. Materialul din care este compus ambalajul produselor garantează siguranța produsului și păstrarea lui în condiții mai bune la raft pe o perioadă mai lungă de timp.

Moara Arpis dispune de echipamente performante de sortare a diverse granulozități, având astfel posibilitatea de a produce diferite tipuri de făină: făină pentru cofetărie, făină pentru brutărie, făină pentru cozonac și făină albă superioară.

Asigurăm cel mai înalt grad de calitate și siguranță alimentară prin procesul de producție complet automatizat, laboratorul dotat cu dispozitive performante, precum și prin politica riguroasă de selectare a furnizorilor pentru cerealele folosite ca materie primă.

arpis

Începutul

Arpis este o companie românească, o afacere de familie înființată în 1994, care produce făinuri din cereale, porumb și grâu.

Tradiție

Ne găsiți în inima Maramureșului, orașul Satu Mare, unde suntem lideri de piață în industria de morărit, cu o varietate de produse obținute din ingrediente de calitate.

Inovația

Având cea mai modernă moară de grâu din România, dotată cu linii tehnologice performante, produsele noastre sunt prelucrate conform standardelor europene și sub o riguroasă supraveghere internă a calității produselor.

Calitatea

Având dotările necesare, precum şi personalul calificat, laboratorul propriu controlează şi monitorizează toate activităţile necesare controlului produselor noastre.Arpis se mândreşte cu o echipă tânără şi dinamică, de peste 200 de angajaţi.

Sustenabilitate

Agricultura sustenabilă, susținerea fermierilor și implicarea activă în educarea consumatorilor în acord cu principiile noastre sunt doar câteva dintre liniile de acțiune pe care le urmărim îndeaproape și pe care le-am încorporat în cultura noastră internă.

Prezent

Timpul s-a scurs, mediul de afaceri s-a schimbat. Arpis a păstrat însă aceleaşi valori care stau la baza identităţii sale: calitatea, inovaţia, ambiţia, perseverenţa şi iniţiativa.